Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.10.2021

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно директора товариства, який завдав понад 400 тис. грн збитків державі під час ремонту дороги

За процесуального керівництва Уманської окружної прокуратури до Уманського міськрайонного суду Черкаської області скеровано обвинувальний акт стосовно директора приватного товариства за фактом заволодіння бюджетними коштами, виділеними на ремонт дорожнього покриття, та службового підроблення (ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

За даними слідства, обвинувачений в листопаді 2018 року, під час здійснення товариством ремонту дорожнього покриття по одній із вулиць в с. Розсішки Христинівського (на цей час Уманського) району на замовлення сільської ради, з метою заволодіння коштами державного бюджету вніс до офіційних документів неправдиві відомості щодо об’єму та вартості робіт, що призвело до збитків державі на суму понад 400 тис. грн.  

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1549