Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.10.2021

У Черкасах за позовом прокуратури визнано незаконним тендер по будівництву центру екстреної медичної допомоги на суму майже 47 млн грн

За позовом Черкаської обласної прокуратури Господарський суд Черкаської області визнав незаконним рішення тендерного комітету про визнання переможцем конкурсу товариства з обмеженою відповідальністю, а також визнав недійсним договір підряду на суму 46,7 млн грн, який так і не був виконаний.        

Установлено, що переможець оголошених торгів на будівництво обласного центру екстреної медичної допомоги по вул. Корольова у м. Черкаси не мав відповідного обладнання та матеріально-технічної бази для виконання робіт, яка вимагалась конкурсною комісією, але це залишено нею поза увагою. Вказана обставина в суді додатково знайшла підтвердження й тим, що підрядник у день укладання основного договору підряду, зразу ж з іншим приватним підприємством уклав договір субпідряду, що суперечило умовам проведення конкурсу.

Наразі прокуратура в суді довела незаконність проведення процедури закупівлі за державні кошти будівництва обласного центру екстреної медичної допомоги. Уповноваженими державними органами має бути оголошено новий конкурс.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1333