Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.08.2021

Підозрюваного у скоєнні смертельної дорожньо-транспортної пригоди, взято під варту

За принципової позиції Черкаської обласної прокуратури до підозрюваного у скоєнні смертельної дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилась 17.08.2021 по проїзній частині вул. Гагаріна в м. Черкаси (поблизу пляжу «Пушкінський»), у якій загинула неповнолітня та травмовано ще 6 пасажирів, у тому числі дитина, застосовано винятковий та найсуворіший запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Прокурором в суді доведено обґрунтованість указаного заходу забезпечення кримінального провадження, його виправданість та співмірність, з метою належної правової охорони загальносуспільних прав та інтересів, а також недоцільність обрання інших запобіжних заходів.

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії, спрямовані повне, всебічне з’ясування обставин кримінального провадження.

Довідково: санкція кримінального правопорушення передбачає покарання у  вигляді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 5 до 10 років.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1429