Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.08.2021

Робота зі стягнення значних коштів пайового внеску на розвиток міста Черкас у зв’язку з будівництвом торгового центру триває

За повідомленням засобів масової інформації господарським судом Черкаської області відмовлено у задоволенні позову прокурора про стягнення з ТОВ «Любава Сіті» на користь міського бюджету понад 10 млн грн та понесені у зв’язку з цим бюджетом втрати.

Слід зазначити, що постановлене судом першої інстанції рішення у вказаному спорі на цей час не набрало законної сили та не підлягає до виконання.

Не погоджуючись з рішенням суду першої інстанції, відстоюючи свою принципову позицію, обласною прокуратурою на вказане судове рішення до Північного апеляційного господарського суду скеровано апеляційну скаргу.

Справа вже вдруге спрямовується для розгляду до судів вищих інстанцій. Першого разу господарський суд Черкаської області взагалі не вбачав підстав для втручання в спір органів прокуратури. За апеляційною скаргою прокурора таке судове рішення було скасовано апеляційним судом, з позицією якого погодився й Верховний Суд.

Обласна прокуратура сподівається на постановлення законного та обґрунтованого судового рішення судами вищих інстанцій у вказаному не простому спорі за бюджетні кошти.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1161