Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.06.2021

Понад півмільйона грн збитків місцевому бюджету – у Черкасах судитимуть директора приватних підприємств

За процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно директора двох приватних підприємств-забудовників за фактом привласнення бюджетних коштів в особливо великому розмірі та вчинення службового підроблення (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

За даними слідства, обвинувачений вніс недостовірні відомості до актів виконаних робіт і упродовж 2018 року привласнив кошти місцевого бюджету в розмірі понад півмільйона гривень, що виділялись на проведення ремонтів будівель комунальних закладів та закладів освіти міста Черкаси.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими Черкаського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області за сприяння співробітників Управління СБУ в Черкаській області.

Нагадаємо, відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1479