Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.06.2021

Оголошено підозру винуватцю дорожньо-транспортної пригоди, що призвела до загибелі 3-х черкасців

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури повідомлено про підозру 44-річному водію автомобіля «KIA Optima» за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть 3-х потерпілих (ч. 3 ст. 286 КК України). Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася в м. Черкаси, близько 23 години 10 хвилин 20.06.2021.

За версією слідства, підозрюваний, керуючи  автомобілем «KIA Optima» та рухаючись по вул. Пастерівська, зі сторони вул. Гоголя в напрямку бул. Шевченка, в порушення вимог Правил дорожнього руху України, був не уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, перед зміною напрямку руху не переконався, що це буде безпечним і не створить перешкод або небезпеки іншим учасникам руху, здійснив виїзд на зустрічну смугу руху, де перед перехрестям з бульваром Шевченка, допустив зіткнення з автомобілем «AUDI A4». У результаті цієї дорожньо-транспортної пригоди загинули водій та пасажир, які перебували в автомобілі «AUDI A4», а  також пасажир, який перебував в автомобілі «KIA Optima».

На цей час досудове розслідування триває, проводяться необхідні слідчі (розшукові) та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин справи.  

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1519