Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.06.2021

Виявлено факт незаконного зайняття рибним промислом на території Кременчуцького водосховища

Черкаською обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні яке розслідується слідчими третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Черкасах) територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, за фактом незаконного зайняття суб’єктами господарювання та фізичними особами рибним промислом на території Кременчуцького водосховища в період офіційної дії нерестової заборони, а також за фактом перевищенням квот на добування водних біоресурсів, шляхом приховування фактичних обсягів та видів виловленої риби за ч. 3 ст. 191 КК України.


Так, у ході досудового розслідування проведено огляд акваторії Кременчуцького водосховища, під час якого виявлено та вилучено незаконні знаряддя лову.


Наразі досудове розслідування триває. Перевіряється причетність працівників правоохоронних органів та органів контролю до протиправної діяльності.


Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 
                                                                                                   Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1100