Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.06.2021

До суду скеровано обвинувальний акт по факту надання неправомірної вигоди заступнику начальника слідчого відділу районного управління поліції

За процесуального керівництва Уманської окружної прокуратури 28 травня 2021 року закінчено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт по факту надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище, за вчинення службовою особою в інтересах того хто надає таку вигоду, дій з використанням службового становища (ч. 3 ст. 369 КК України).

За даними слідства, 23-річний жашківчанин запропонував та в подальшому надав заступнику начальника слідчого відділу Уманського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів у сумі 15 тисяч гривень за вирішення питання щодо безперешкодного функціонування діючих закладів, в яких здійснюється незаконна ігрова діяльність, та подальше безперешкодне відкриття аналогічних закладів, з щомісячним наданням неправомірної вигоди в сумі 15 тисяч гривень щомісячно за роботу кожного закладу.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

                                                                                                                     Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1282