Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.05.2021

Повідомлено про підозру колишньому працівнику СІЗО, який намагався збути ув’язненим наркотичні засоби

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури повідомлено про підозру колишньому інспектору Державної установи «Черкаський слідчий ізолятор» за фактом незаконного придбання, зберігання, перевезення з метою збуту та закінченого замаху на збут наркотичних засобів у місця позбавлення волі (ч. 1 ст. 307, ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 307 КК України).  

За даними слідства, підозрюваний придбав подрібнену речовину рослинного походження зеленого кольору, що є особливо небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонено – канабіс та кристалоподібну речовину білого кольору, що є наркотичним засобом, обіг якого обмежено – метадон (фенадон), які були заховані у зарядний пристрій до мобільного телефону, та які у подальшому з корисливих мотивів, маючи умисел на зберігання з метою збуту та подальший збут у місця позбавлення волі, він зберігав і перевіз до приміщення Державної установи «Черкаський слідчий ізолятор».

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1214