Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.03.2021

Повідомлено про підозру трьом жителям Полтавщини, які обкрадали приміщення телефонних станцій та об’єктів соціальної інфраструктури в Золотоніському районі

За процесуального керівництва Золотоніської місцевої прокуратури повідомлено про підозру трьом жителям Полтавської області у вчиненні ряду крадіжок майна, в тому числі, що належить ПАТ „Укртелеком”, в особливо великих розмірах, з проникненням у приміщення телефонних станцій (ч. 5 ст. 185 КК України).

За версією слідства, підозрювані умисно та цілеспрямовано організували стійку організовану групу для спільного вчинення злочинів корисливої спрямованості та упродовж тривалого часу, шляхом проникнення до приміщень органів місцевого самоврядування, а також приміщень соціальної інфраструктури (будинків культури) в сільських населених пунктах Золотоніського, Чорнобаївського та Драбівського районів Черкаської області (на сьогодні - Золотоніський район) здійснювали таємне викрадення чужого майна, а з приміщень відділень телефонного зв’язку - блоків МКС з вмістом срібла та паладію, спричинивши шкоду ПАТ «Укртелеком» на загальну суму більше 1 млн грн.

Довідково:  за вчинене особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1463