Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.02.2021

На лаві підсудних – винуватець дорожньо-транспортної пригоди, в якій загинули жінка та її малолітня дитина

Черкаською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 22-річного жителя Вінницької області за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб, в тому числі  малолітньої дитини (ч. 3 ст. 286 КК України).

За даними слідства, водій вантажного автомобіля «Skania» 24.11.2020, рухаючись автодорогою Стрий - Тернопіль - Кропивницький - Знам’янка, в напрямку м. Кропивницький здійснив наїзд в стоячу автоколону. Внаслідок цього автомобіль «Fоrd Transit» відкинуло на ліве узбіччя в кювет, автомобіль «Zaz Vida» від удару затиснуло під вантажний автомобіль «Mercedes Actros». В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «Zaz Vida» (мати дитини) та малолітній пасажир, 2015 року народження, загинули на місці події.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної  прокуратури

кількість переглядів: 1486