Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.01.2021

Прокуратура оскаржила судове рішення у справі про відновлення статусу земельної ділянки на березі Дніпра

Повідомляємо, що прокуратура, не погоджуючись з рішенням Господарського суду Черкаської області щодо залишення без розгляду позову прокурора про відновлення статусу земельної ділянки водного фонду по вул. Сержанта Жужоми, оскаржила судове рішення в апеляційному порядку.

Раніше до органів прокуратури неодноразово зверталися представники територіальної громади м. Черкаси щодо недопущення протиправної забудови пляжу площею 1,2 га по вул. Сержанта Жужоми між вул. Гагаріна та вул. Героїв Дніпра в м. Черкаси. Прокурори з’ясували, що Черкаською міською радою, в порушення вимог земельного та водного законодавства, зареєстровано вказану земельну ділянку водного фонду з цільовим призначенням для житлової та громадської забудови, що стало підставою звернення прокурора до суду з відповідною позовною заявою.

Але суд залишив її без розгляду, погодившись із запереченнями представників Черкаської міської ради, Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області та мешканців будинку по вул. Сержанта Жужоми.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1340