Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.01.2021

Участь в діяльності терористичної організації – повідомлено про підозру командиру відділення незаконного збройного формування «ЛНР»

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури слідчі Управління СБУ в Черкаській області заочно повідомили про підозру місцевому жителю за фактом участі в діяльності терористичної організації «Луганська народна Республіка» (ч. 1 ст. 258-3 КК України).

За даними слідства, підозрюваний, перебуваючи на території Луганської області, яка тимчасово підконтрольна представникам терористичної організації «Луганська народна республіка», з березня 2020 року проходив військову службу на посаді «командира відділення» одного з незаконних збройних формувань «Луганської народної республіки».

У зв’язку з переховуванням від слідства на тимчасово окупованій території України вирішується питання щодо оголошення особи у всеукраїнський розшук.

Довідково: санкція статті передбачає максимальне покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1626