Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.11.2020

Оголошено підозру працівникові лісового господарства, який намагався надати поліцейському неправомірну вигоду

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, повідомлено про підозру працівнику лісового господарства, який під час фіксації правоохоронцями правопорушення висловив обіцянку надати поліцейському неправомірну вигоду за невчинення першочергових заходів та невідкладних слідчих (розшукових) дій, пов’язаних із фіксацією відомостей можливого вчиненого кримінального чи адміністративного правопорушення (ч. 1 ст. 369 КК України).

За версією слідства, підозрюваний, достовірно знаючи, що на місці події працюють працівники поліції, почав словесно схиляти до одержання останніми неправомірної вигоди, а в подальшому надав одному з них грошові кошти в сумі 3 тис. грн.

На цей час слідство триває, до суду скеровано клопотання про обрання особі запобіжного заходу.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1717