Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.09.2020

Смілянською місцевою прокуратурою забезпечено реальне виконання рішення суду щодо земельних ділянок в прибережній захисній смузі р. Дніпро

Чигиринським районним судом в поточному році задоволено позовні заяви Смілянської місцевої прокуратури про визнання незаконними і скасування розпоряджень Чигиринської райдержадміністрації, а також визнання недійсними державних актів на право приватної власності на земельні ділянки.


Чигиринським відділом Смілянської місцевої прокуратури встановлено, що органом державної влади, в порушення вимог ст. 84 Земельного кодексу України, незаконно передано у приватну власність трьом громадянам земельні ділянки водного фонду загальною площею 1,5 га, які знаходяться в межах прибережної захисної смуги Кременчуцького водосховища р. Дніпро в адміністративних межах Рацівської сільської ради за межами населеного пункту.


За результатами вжитих вичерпних заходів прокуратурою забезпечено виконання рішень суду та повернуто в державну власність земельні ділянки загальною площею 1,5 га вартістю 15 млн. грн.

Прес-служба  Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1216