Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.09.2020

Прокуратура відстояла в суді покарання у вигляді 14 років позбавлення волі обвинуваченому, який жорстоко вбив співмешканку в м. Сміла

За принципової позиції прокуратури Черкаським апеляційним судом залишено без змін вирок Соснівського районного суду м. Черкаси від 06.05.2020, яким жителя Черкащини визнано винуватим і засуджено за вчинення умисного вбивства з особливою жорстокістю до 14 років позбавлення волі.

В суді прокурором доведено, що обвинувачений 11.03.2017, знаходячись у будинку за місцем свого проживання в м. Сміла, під час сварки зі своєю співмешканкою, що виникла на ґрунті раптових ревнощів, умисно, з метою заподіяння смерті, усвідомлюючи, що завдає потерпілій особливі страждання, облив бензином і підпалив її, внаслідок чого остання отримала тяжкі тілесні ушкодження у вигляді опіків полум`ям різних частин тіла та через опіковий шок померла.

Сторона захисту оскаржила рішення суду першої інстанції, яким правопорушника засуджено до реальної міри покарання, однак суд апеляційної інстанції доводи апеляційних скарг обвинуваченого та його захисника з проханнями про пом’якшення покарання визнано необґрунтованими.

Наразі вирок суду набрав законної сили.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1538