Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.09.2020

Уманська місцева прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно підприємця, який заволодів бюджетними коштами під час ремонту будинку культури

Уманська місцева прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно фізичної особи-підприємця за фактом службового підроблення та заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем (ч. 1 ст. 366, ч. 2 ст. 191 КК України).

За версією слідства, обвинувачений у 2017 році заволодів грошовими коштами однієї із селищних рад Уманського району в сумі майже 58 тис. грн шляхом завищення вартості будівельних матеріалів і об’ємів виконаних робіт, які було надмірно сплачено на банківський рахунок останнього за капітальний ремонт покрівлі місцевого будинку культури.

Наразі прокуратурою вживаються заходи для забезпечення розгляду справи в суді в розумні строки.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1272