Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.08.2020

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно особи за фактом сприяння діяльності «ЛНР»

Прокуратурою Черкаської області за наслідками спеціального (заочного) досудового розслідування, яке здійснювалося слідчим відділом Управління Служби безпеки України в Черкаській області, затверджено та скеровано до суду  обвинувальний акт стосовно особи за фактом участі в діяльності терористичної організації «Луганська народна республіка» (ч. 1 ст. 258-3 КК України).

Слідством установлено, що місцевий житель, перебуваючи на території Луганської області, яка тимчасово підконтрольна представникам терористичної організації «Луганська народна республіка», з грудня 2018 року до цього часу проходить військову службу на посаді водія-навідника танку танкового батальйону незаконного збройного формування «Луганської народної республіки», сприяючи діяльності вказаної терористичної організації.

У зв’язку з переховуванням від слідства на тимчасово окупованій території України, його оголошено у всеукраїнський розшук і судом надано дозвіл на його затримання.

Довідково: санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

                                                   
Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1622