Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.08.2020

Оголошено підозру черкасцю, який займався збутом наркотичних і сильнодіючих лікарських засобів

За процесуального керівництва Черкаської місцевої прокуратури раніше судимому за корисливі злочини 28-річному черкасцю повідомлено про підозру за фактом незаконного придбання, зберігання та незаконного збуту наркотичного засобу, а також сильнодіючого лікарського засобу, вчиненого повторно (ч. 1, ч. 2 ст. 307, ч. 1, ч. 2 ст. 321 КК України).

Слідством установлено, що підозрюваний з метою власного матеріального збагачення незаконно збував наркотичний засіб, обіг якого обмежено – метадон та сильнодіючий лікарський засіб – димедрол на території міста Черкаси. Його затримано та за принципової позиції процесуального прокурора судом обрано запобіжний у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває, прокуратурою вживаються заходи щодо завершення досудового розслідування в розумні строки, ухвалення законного вироку та призначення справедливого покарання.

Нагадаємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 850