Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.06.2020

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно працівника Державної служби надзвичайних ситуацій за вимагання та одержання хабара

За наслідками досудового розслідування прокуратура Черкаської області 02.06.2020 направила до Соснівського районного суду міста Черкаси обвинувальний акт стосовно працівника Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС України в Черкаській області за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

У ході досудового розслідування встановлено, що обвинувачений вимагав та одержав від директора одного із підприємств міста Черкаси грошові кошти у розмірі 10 тис. грн за непроведення на підприємстві перевірок з питань додержання вимог пожежної безпеки та непритягнення останнього до адміністративної відповідальності.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено територіальним управлінням Державного бюро розслідувань, розташованим у місті Києві, за процесуального керівництва прокуратури Черкаської області.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1576