Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.05.2020

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно двох колишніх правоохоронців за перевищення влади

За процесуального керівництва прокуратури Черкаської області територіальним управління Державного бюро розслідувань, розташованим у місті Києві, завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно двох колишніх працівників Черкаського ВП ГУНП у Черкаській області, які за версією слідства, перевищуючи владу, з метою особистого незаконного збагачення, незаконно затримали та заподіяли тілесні ушкодження жителю міста Черкаси, вимагаючи у нього неправомірну вигоду за непритягнення до кримінальної відповідальності, а також заволоділи мобільним телефоном потерпілого.

Наразі обвинувальний акт за ч. 2 ст. 28, ч. 2  ст. 365, ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 368, ч. 2 ст. 187 КК України скеровано до Соснівського районного суду м. Черкаси.

Прокуратурою вживаються заходи для забезпечення розгляду справи в суді в розумні строки.

Нагадаємо, відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1443