Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.05.2020

У Смілі місцевому жителю повідомлено про підозру за зайняття гральним бізнесом

За процесуального керівництва Смілянської місцевої прокуратури  повідомлено про підозру 26-річному адміністратору незаконного грального закладу в місті Сміла за фактом зайняття гральним бізнесом (ч. 1 ст. 203-2 КК України).

За даними слідства, підозрюваний, виконуючи функції адміністратора незаконного грального закладу у м. Сміла, з корисливих мотивів забезпечував його функціонування, а саме надавав можливість доступу громадянам до комп'ютерного обладнання з установленою ігровою програмою, яка передбачає можливість виграшу, формував віртуальний рахунок, отримував у відвідувачів за це грошові кошти та в разі виграшу видавав його гравцям.

На цей час у кримінальному провадженні триває слідство, вживаються заходи щодо забезпечення прийняття законних і неупереджених процесуальних рішень.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1719