Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.05.2020

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно двох раніше судимих зловмисників, які підозрюються у вбивстві жителя Чигиринщини

За процесуального керівництва прокуратури Черкаської області завершено досудове розслідування та до суду скеровано обвинувальний акт стосовно двох раніше неодноразово судимих осіб, які підозрюються в умисному вбивстві чоловіка похилого віку в його домоволодінні, в одному з сіл Чигиринського району (п.п. 6, 12 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187, ч. 3 ст. 289 КК України).

За даними слідства, обвинувачені 18.11.2019, за попередньою змовою, з метою заволодіння транспортним засобом та іншим майном потерпілого нанесли йому численну кількість ударів металевим предметом, руками та ногами в область голови, тулуба, спричинивши тілесні ушкодження, внаслідок яких останній помер на місці вчинення злочину.

У межах досудового розслідування зловмисникам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Довідково: за вчинене кримінальне правопорушення особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років позбавлення волі, або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1597