Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.04.2020

Директор товариства з обмеженою відповідальністю підозрюється у заволодінні 1,9 млн грн бюджетних коштів

За процесуального керівництва прокуратури Черкаської області  слідчими СУ ГУНП в Черкаській області зібрано достатньо доказів та 24.04.2020 повідомлено про підозру службовій особі одного з суб’єктів господарювання за фактом заволодіння бюджетними коштами в сумі близько 1,9 млн грн у ході виконання робіт на об’єкті будівництва «Реконструкція каналізаційних очисних споруд в м. Кам’янка Черкаської області» та службового підроблення документів (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

За даними слідства, уклавши з комунальним підприємством договір на виконання ремонту указаного вище об’єкту, директор товариства з обмеженою відповідальністю вніс до акту приймання будівельних робіт недостовірні відомості, завищивши обсяги та вартість фактично виконаного ремонту, в результаті чого привласнив бюджетні кошти в особливо великих розмірах.

На цей час у кримінальному провадженні вживаються заходи щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та забезпечення прийняття законних і неупереджених процесуальних рішень.

Нагадуємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 2030