Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.04.2020

Міський голова одного з районних центрів Черкащини підозрюється в створенні перешкод у роботі депутатів ради та підробленні рішень сесії

Прокуратурою Черкаської області 24 квітня 2020 року міському голові одного з районних центрів Черкаської області повідомлено про підозру за фактом штучного створення перешкод у роботі депутатів міської ради під час проведення 78 позачергової сесії ради 23.10.2018 та підроблення рішень указаного засідання сесії (ч. 1 ст. 351, ч. 1 ст. 366 КК України).

На цей час вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Прокуратурою вживаються заходи, спрямовані на завершення досудового розслідування в розумні строки та забезпечення прийняття законних і неупереджених процесуальних рішень.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в Черкаській області за оперативного супроводу СБУ в Черкаській області.

Нагадуємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
                                           
Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1722