Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.01.2020

Черкаська прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно місцевого жителя, який намагався підкупити працівника поліції

Черкаською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно жителя міста Черкаси, який перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, висловив пропозицію надання неправомірної вигоди в розмірі 100 доларів США сержанту поліції управління патрульної поліції в Черкаській області за нескладання відносно нього протоколу про адміністративне правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП, та можливість надалі керувати транспортним засобом.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Наразі прокуратурою вживаються заходи для забезпечення розгляду справи в суді в розумні строки.

Довідково: санкція вказаної вище статті передбачає покарання у виді штрафу від п’ятисот до семисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до 4 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1781