Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.01.2020

Оголошено підозру водію автомобіля у вчиненні ДТП, в якій загинув директор черкаської школи

За процесуального керівництва прокуратури Черкаської області слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Черкаській області повідомлено про підозру водію автомобіля «LAND ROVER DISCOVERY SPORT», який, за даними слідства, 14.01.2020, керуючи вказаним автомобілем на вул. Надпільна в м. Черкаси, порушив Правила дорожнього руху та скоїв наїзд на пішохода (директора загальноосвітньої школи), що перетинав дорогу в передбаченому для цього місці, внаслідок чого потерпілий отримав тілесні ушкодження, від яких загинув на місці події (ч. 2 ст. 286 КК України).

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

На цей час досудове розслідування триває, проводяться необхідні слідчі (розшукові) та процесуальні дії, в тому числі відповідні експертизи, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин справи. 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 2727