Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.12.2019

До 7 років позбавлення волі засуджено жителя м. Чигирин за збут наркотичних засобів

Прокуратурою принципово та в повному обсязі підтримано обвинувачення в кримінальному провадженні за обвинуваченням жителя м. Чигирин у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

Вироком Чигиринського районного суду обвинуваченого визнано винним у незаконному збуті наркотичних засобів і вирощуванні рослин конопель та засуджено до 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Нагадаємо, що незаконні дії вказаного наркоторговця припинено прокуратурою Черкаської області спільно з Управлінням служби безпеки України в Черкаській області під час викриття працівника поліції, який обвинувачується в  незаконному обігу наркотичних засобів.

Наразі обвинувальний акт стосовно колишнього оперуповноваженого одного із структурних підрозділів Головного управління Національної поліції в Черкаській області, який обвинувачується у незаконному збуті наркотичних засобів за ч. 2 ст. 307 КК України, перебуває на розгляді в суді.

Довідково: за вчинене колишньому правоохоронцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1825