Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.12.2019

Заступник Генерального прокурора Віктор Трепак представив колективу прокуратури Черкаської області нового керівника (ФОТО)

У п’ятницю, 13 грудня 2019 року, заступник Генерального прокурора Віктор Трепак представив колективу прокуратури Черкаської області нового керівника – ним став Олександр Воронін.

У вступному слові Віктор Трепак зазначив, що завданням нової прокуратури є професійне відстоювання законності та справедливості, на які чекає громадянське суспільство, народ України.

Також він наголосив на ключових пріоритетах для органів прокуратури Черкащини, зокрема боротьбі з корупцією та організованою злочинністю, та назвав проблемні питання в регіоні. Віктор Трепак зауважив, що новопризначений керівник відомства володіє достатнім досвідом, знаннями, професійними та вольовими якостями для їх вирішення у співпраці з іншими правоохоронними органами. Адже реформи розпочато для того, щоб досягти певних результатів.

У свою чергу, Олександр Воронін висловив подяку за підтримку та довіру, а також сказав, що разом з колективом докладе максимум зусиль задля виконання поставлених завдань, відновлення довіри суспільства до прокуратури та підвищення авторитету правоохоронних органів. «Розумію, поставлені перед нами задачі - складні, але немає нічого неможливого. Запевняти не буду, будемо проявляти себе в роботі», - зазначив очільник відомства, звертаючись до присутніх.

У заході взяли участь радник голови Черкаської обласної адміністрації, керівники правоохоронних органів і судді.

Довідково: Олександр Воронін народився 1 січня 1975 року у м. Києві.

У 1999 році закінчив Львівський державний університет ім. І.Франка, у  2005 році - Львівську комерційну академію.

Свою  трудову діяльність в органах прокуратури розпочав у 1999 році в прокуратурі Тернопільського району. У подальшому обіймав посади прокурора, слідчого та керівні посади в органах прокуратури Львівської області, військової прокуратури Західного регіону України, а також заступника прокурора Рівненської області.

До призначення на посаду прокурора Черкаської області працював заступником прокурора Чернівецької області.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

   


кількість переглядів: 2671