Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.11.2019

Прокуратура Черкащини відповідає на звинувачення

У медійному просторі лунають заяви про нібито незаконне будівництво адміністравного приміщення прокуратури та паркану. Так, напередодні представники виконавчих органів Черкаської міської ради взяли участь в піар-фотосесії та відеозйомці під шаленою назвою «Прокурори «віджали» тротуар у черкащан»   (www.youtube.com/watch) та «Незаконний паркан черкаської прокуратури» (cherkasy.svoboda.org.ua/news/nezakonnyj-parkan-cherkaskoyi-prokuratury-proponuyut-demontuvaty/130325/ ).   

Прокуратура Черкаської області вважає за необхідне це прокоментувати.

Добудови та ремонти в кабінетах почалися ще в ті часи, коли в державі спостерігалися тенденції до збільшення прокурорських функцій та відповідно кількості прокурорів, що й «диктувало моду» на розширення робочих місць для прокурорських працівників. Нове адміністративне приміщення перебуває на сьогодні в статусі незавершеного будівництва. У зв’язку із продовженням будівельних робіт та в цілях безпеки для містян установлено тимчасовий металевий паркан. Будівельні роботи здійснюються підрядною організацією, яка і відповідає за додержання норм безпеки під час будівництва.

Наголошуємо, що інспектування благоустрою нашого міста повинно відбуватися не вибірково та показово, а постійно й рутинно, оскільки це є основними і прямими обов’язками муніципалітету.

Панове чиновники, вам самим не набридли постійні пересмикування, замулення очей та маніпулювання?

І, до речі, до чого тут свободівці (cherkasy.svoboda.org.ua/news/nezakonnyj-parkan-cherkaskoyi-prokuratury-proponuyut-demontuvaty/130325/), якщо посадові особи органу місцевого самоврядування здійснювали дії в свій робочий і оплачуваний громадою час.

 

Прес-служба прокуратури Черкаської області

 

кількість переглядів: 1812