Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.09.2019

Податківця притягнуто до адміністративної відповідальності за незадекларовану квартиру

Прокуратурою належно забезпечено участь у розгляді справи про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, за ч. 2 ст. 172-6 (порушення вимог фінансового контролю) Кодексу України про адміністративні правопорушення, стосовно старшого державного інспектора відділу моніторингу доходів та обліково звітних систем Уманського управління ГУ ДФС у Черкаській області, яка, набувши у власність частину квартири в м. Умань вартістю більш як 252 тис грн, всупереч вимогам Закону України «Про запобігання корупції», не повідомила Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни у своєму майновому стані.

Постановою Уманського міськрайонного суду 08.08.2019 зазначеного посадовця визнано винуватою у вчиненні адміністративного правопорушення та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу розміром 1700 грн.

За принципової позиції прокурора Черкаським апеляційним судом 12.09.2019 апеляційну скаргу захисника, який представляв інтереси посадової особи, на рішення суду першої інстанції, залишено без задоволення.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1245