Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.08.2019

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно жительки м. Черкаси, яка обвинувачується в контрабанді сильнодіючих лікарських засобів

Прокуратурою Черкаської області за наслідками досудового розслідування, яке здійснювалося слідчим відділом Управління Служби безпеки України в Черкаській області, затверджено та скеровано до суду  обвинувальний акт стосовно жительки м. Черкаси, яка намагалася перемістити через митний кордон України сильнодіючі лікарські засоби.

Слідством установлено, що місцева жителька за допомогою міжнародних поштових відправлень, з приховуванням від митного контролю намагалася переправити через державний кордон України сильнодіючі речовини, які згідно з висновком експертизи є сильнодіючим лікарським засобом. Незаконні дії припинено співробітниками Управління СБУ в Черкаській області під процесуальним керівництвом прокуратури області.

Дії останньої кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 201 (замах на контрабанду) Кримінального кодексу України.

Довідково: санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років з конфіскацією предметів контрабанди.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1483