Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.08.2019

Притягнуто до адміністративної відповідальності депутата сільської ради, який не задекларував відомості щодо продажу та придбання авто

Органами прокуратури області належно забезпечено участь у розгляді справ про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, за ч. 2 ст. 172-6 (порушення вимог фінансового контролю) Кодексу України про адміністративні правопорушення, стосовно одного із депутатів Аврамівської сільської ради Монастирищенського району.

Установлено, що вказаний посадовець 19.09.2017, отримавши дохід від продажу автомобіля «Volkswagen Tiguan» в сумі майже 416 тис. грн, не повідомив Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни у своєму майновому стані.

Крім того, він же, набувши 17.03.2018 у власність автомобіль «Seat Leon» вартістю майже 178 тис. грн, також не повідомив Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни у своєму майновому стані.

За принципової позиції прокурора Монастирищенським районним судом 26.07.2019 депутата визнано винуватим у вчиненні інкримінованих правопорушень та накладено адміністративні стягнення у вигляді штрафу розміром 1700 грн кожне.

На цей час рішення не набрали законної сили.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

 

кількість переглядів: 1774