Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.06.2019

Судитимуть зловмисника, який обвинувачується у вчиненні замаху на вбивство 2-х місцевих жителів

Під процесуальним керівництвом прокурорів прокуратури Черкаської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні та до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 35-річного жителя м. Черкаси, підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15 п.п. 1, 13 ч. 2 ст. 115 (незакінчений замах на умисне вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті двом або більше особам особою, яка раніше вчинила умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Установлено, що 01.02.2019 зловмисник, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, знаходячись у домоволодінні потерпілих наніс декілька ударів ножем в область голови та тулубу чоловіку й один удар ножем в область шиї його дружині, після чого покинув приміщення з метою уникнення кримінальної відповідальності. Після спричинених тілесних ушкоджень, завдяки своєчасно наданій медичній допомозі потерпілих вдалося врятувати.

Довідково: санкцією п.п. 1, 13 ч. 2 ст. 115 КК України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічного позбавлення волі.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1517