Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.01.2019

Припинено діяльність організованої групи, яка вчиняла крадіжки з сільських рад, будинків культури та церков Лисянського та Маньківського районів

    Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена організованою групою).

    Установлено, що організована група у складі 3 жителів Черкаської області, з жовтня по листопад 2018 року на території Лисянського та Маньківського районів в нічний час вчиняла крадіжки майна з сільських рад, будинків культури та церков. Всього задокументовано 9 епізодів злочинної діяльності.

    Наразі діяльність організованої групи прокуратурою області спільно з Головним Національної поліції в Черкаській області припинена. 

    Всім членам організованої групи повідомлено про підозру. Вирішується питання про обрання стосовно останніх запобіжних заходів

    За вчинене чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 (дванадцяти) років з конфіскацією майна.   

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1765