Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.01.2019

Зловмисника, який підозрюється у вбивстві жінки похилого віку, взято під варту

Корсунь-Шевченківським відділом Звенигородської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво в кримінальному провадженні, розпочатому за фактом вчинення умисного вбивства жительки одного з сіл Корсунь-Шевченківського району наприкінці грудня 2018 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

На цей час установлено, що 28.12.2018 чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння зайшов до домоволодіння місцевої жительки, 1931 року народження, де на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, умисно та цілеспрямовано, скориставшись безпорадним становищем жінки, яка з наміром уникнути конфлікту з нападником, намагаючись зайти до кімнат будинку впала, підійшов до останньої та схопивши за шию утримував до настання смерті потерпілої.

Наразі зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

За клопотанням прокурора ухвалою слідчого судді Корсунь-Шевченківського районного суду підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Процесуальними керівниками прокуратури вживаються заходи щодо призначення судових експертиз, а також забезпечення прийняття законних і неупереджених процесуальних рішень.

Хід розслідування вказаного кримінального провадження перебуває на контролі керівництва прокуратури.

Довідково: за вчинення вказаного злочину чоловіку загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1842