Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.11.2018

Прокуратура оскаржить судове рішення про відмову в задоволенні клопотання щодо відсторонення міського голови м. Черкас від посади

Черкаською місцевою прокуратурою здійснюється нагляд за додержанням законів у формі процесуального керівництва під час досудового розслідування кримінального провадження за підозрою міського голови м. Черкаси у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 351, ч. 2 ст. 364 КК України.

Слідчим суддею Соснівського районного суду м. Черкаси 15.11.2018 відмовлено в задоволенні клопотання прокурорів про відсторонення  підозрюваного від посади.

Указане рішення суду органами прокуратури та слідства розцінено як необґрунтоване, у зв’язку з чим вирішується питання про його оскарження до апеляційного суду Черкаської області.  

Разом з тим, розгляд клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу відкладено на понеділок 19.11.2018.

Нагадаємо, 09.10.2018 слідчим суддею Соснівського районного суду м. Черкаси повернуто клопотання прокурорів про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді застави та відсторонення його від посади.

Однак, за апеляціями прокуратури указані вище ухвали апеляційним судом Черкаської області скасовано та направлено до суду першої інстанції для нового розгляду по суті.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

 

кількість переглядів: 2703