Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.10.2018

Повідомлено про підозру в незаконному зберіганні наркотичного засобу з метою збуту працівнику поліції

Прокуратурою Черкаської області здійснюється процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом незаконного придбання, зберігання, перевезення з метою збуту та незаконного збуту особливо небезпечного наркотичного засобу, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Досудовим розслідуванням, яке здійснюється слідчим відділом Управління Служби безпеки України в Черкаській області, установлено, що оперуповноважений сектору кримінальної поліції одного із територіальних підрозділів поліції Черкаської області незаконно придбав особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено – канабіс, масою 4,98 г, у подальшому незаконно зберігав і перевозив з метою збуту, а також незаконно, безоплатно його збув.

Указаній особі 08.10.2018 повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України та до суду скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виглядів тримання під вартою.

Досудове розслідування наразі триває, вживаються заходи щодо повного, всебічного та об’єктивного з’ясування обставин вчиненого злочину.

Довідково: за вчинене особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

 

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 2083