Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.10.2018

Жителя м. Черкаси притягнуто до кримінальної відповідальності за намагання організувати збут сильнодіючого лікарського засобу

Прокуратурою Черкаської області належно та в повному обсязі підтримано державне обвинувачення в кримінальному провадженні стосовно жителя м. Черкаси, який вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 321 (замах на незаконне придбання з метою збуту сильнодіючого лікарського засобу у великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Слідством установлено, що місцевий житель за допомогою мережі Інтернет замовив сильнодіючий лікарський засіб з метою подальшого його збуту на території області, однак довести до кінця свій злочинний намір зловмисник не зміг з причин, які не залежали від його волі, оскільки під час отримання поштового відправлення лікарський засіб правоохоронцями вилучено.

За результатами судового розгляду вироком Соснівського районного суду м. Черкаси від 24.09.2018 чоловіка визнано винним у вчиненні вказаного вище злочину та призначено покарання у вигляді 3 років позбавлення волі, на підставі ст. 75 КК України засудженого звільнено від відбування покарання з випробувальним терміном 1 рік.

 

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1977