Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.08.2018

Арештовано 2-х працівників поліції, яких було затримано за підозрою у вимаганні неправомірної вигоди в розмірі 1 тис. доларів США

Прокуратурою Черкаської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вимагання та одержання 08.08.2018 слідчим, а також дільничним офіцером поліції сектору превенції Черкаського відділу поліції Головного управління Національної поліції неправомірної вигоди в розмірі 1 тис. доларів США від жителя м. Черкаси за закриття кримінального провадження стосовно останнього та повернення вилученого майна.

На підставі зібраних у провадженні доказів вказаним особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Сьогодні, 10.08.2018, Соснівським районним судом м. Черкаси задоволено клопотання прокурора щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою, а також їх відсторонення від займаних посад.

На цей час досудове розслідування у зазначеному кримінальному провадженні триває, процесуальними керівниками прокуратури області надано низку вказівок, спрямованих на повне, всебічне, об’єктивне з’ясування всіх обставин злочину, вживаються заходи щодо забезпечення прийняття законних і неупереджених процесуальних рішень.

 

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 2543