Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.07.2018

УВАГА: ШАХРАЇ!

Прокуратура Черкаської області попереджає про злочинну діяльність осіб, які представляються працівниками прокуратури та звертаються до громадян з незаконними вимогами чи пропозиціями вирішити питання за допомогою грошових коштів.

Так, за повідомленням жителя м. Канів 06.07.2018 невстановлені особи, представившись працівниками прокуратури Черкаської області, шляхом обману намагалися заволодіти його грошима в сумі 8 тис. доларів США, але свої злочинні дії не довели до кінця з причин, що не залежали від їх волі. За вказаним фактом зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15 (замах на злочин), ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці з`ясовують всі обставини зазначеної вище події, триває досудове розслідування.

Попереджаємо, що зловмисники можуть діяти різними способами шахрайства, зокрема за допомогою телефону, зателефонувавши на місцеві чи мобільні засоби зв’язку, або через мережу «Інтернет». Тож прокуратура застерігає від різних видів шахрайств і закликає громадян бути обачними, не піддаватися на провокації та про вказані факти в будь-якій формі повідомляти правоохоронні органи.
                                             
Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 3419