Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.06.2018

За фактом вибуху автомобіля в м. Черкаси, внаслідок чого загинув його водій, відкрито кримінальне провадження (ФОТО)

Внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом вибуху автомобіля в м. Черкаси, внаслідок чого загинув його водій, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого п. 11 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Установлено, що вранці 16.06.2018, в одному з районів м. Черкаси, на проїжджій частині, в транспортному засобі марки «Mersedes-Bens», яким керував місцевий житель 1949 року народження, під час руху стався вибух, спрямований на спричинення тілесних ушкоджень водію автомобіля.

Внаслідок цілеспрямованого вибуху потерпілий отримав небезпечні для життя тілесні ушкодження та в подальшому доставлений до КЗ «Третя Черкаська лікарня швидкої медичної допомоги» Черкаської міської ради для надання невідкладної медичної допомоги, де від отриманих травм помер.

На місце події виїжджали слідчо-оперативні групи Черкаського відділу поліції та Головного управління Національної поліції в Черкаській області, експерти НДЕКЦ, керівництво правоохоронних органів.

Здійснення досудового розслідування в кримінальному провадженні доручено слідчим Черкаського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області, процесуальне керівництво здійснюється Черкаською місцевою прокуратурою.

Наразі процесуальними керівниками прокуратури надано низку вказівок, спрямованих на встановлення фактичних обставин події, вживаються заходи щодо забезпечення прийняття законного й неупередженого процесуального рішення.

На цей час слідство триває, хід розслідування вказаного кримінального провадження взято на контроль керівництвом прокуратури Черкаської області.

 

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

 

кількість переглядів: 2803