Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.05.2018

У Черкасах судитимуть 2 місцевих жителів, які обвинувачуються у вбивстві таксистки

За наслідками досудового розслідування прокуратурою області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно 21-річного жителя м. Черкаси та його 20-річної зведеної сестри, які обвинувачуються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п. 6 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 289 (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, вчинене з корисливих мотивів та незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством, небезпечним для життя потерпілого) Кримінального кодексу України.

Як раніше повідомлялося, 08.02.2018 обвинувачені вчинили умисне вбивство таксистки одного із перевізників м. Черкаси та заволоділи її автомобілем, після чого відвезли труп жінки до лісосмуги на території Смілянського району.

За вчинення кримінальних правопорушень, передбачених  п. 6 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 289 КК України зловмисникам загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

                                                 
Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 2234