Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.04.2018

Судитимуть місцевого жителя, який здійснив незаконну порубку дерев на території урочища «Яворівець»

За наслідками досудового розслідування Христинівським відділом Уманської місцевої прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно місцевого жителя, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 246 (незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України.

Слідством установлено, що чоловік, знаходячись на території урочища «Яворівець», розміщеного в межах Верхняцької селищної ради Христинівського району, без передбаченого законом дозволу, з метою власного збагачення здійснив незаконну порубку дерев різних порід, чим заподіяв істотну шкоду встановленому порядку охорони, раціонального використання та відтворення дерев у захисних та інших лісових насадженнях і спричинив державним інтересам збитки в розмірі більш як 165 тис. грн.

Довідково: обвинуваченому загрожує покарання у вигляді штрафу від трьохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 2224