Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.04.2018

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно наркоторговця, який виготовляв і збував наркотичні засоби жителям Монастирищенського району (ФОТО)

Під процесуальним керівництвом працівників Монастирищенського відділу Уманської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування в кримінальному провадженні за обвинуваченням 37-річного жителя одного з сіл Монастирищенського району у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Установлено, що зловмисник у власному житловому будинку виготовляв особливо небезпечний наркотичний засіб, який незаконно зберігав з метою збуту жителям району. Під час обшуку за місцем проживання останнього правоохоронцями виявлено та вилучено майже 1 кг 300 г особливо небезпечного наркотичного засобу, обіг якого заборонено – канабіс, а також пістолет, який чоловік зберігав без передбаченого законом дозволу.

Наразі обвинувальний акт у вказаному вище кримінальному провадженні скеровано до суду для розгляду по суті.

Довідково: за вчинене особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.              

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

   

кількість переглядів: 2579