Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.04.2018

У смт Драбів під час спроби надати працівнику поліції неправомірну вигоду затримано черкасця (ФОТО)

Золотоніською місцевою прокуратурою спільно з працівниками Драбівського відділення Золотоніського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області та Управління внутрішньої безпеки в Черкаській області Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України 12.04.2018 затримано жителя м. Черкаси ромської національності, який запропонував і намагався надати начальнику вказаного відділення поліції неправомірну вигоду за сприяння у вирішенні питання про закриття кримінального провадження та повернення тимчасово вилученого транспортного засобу.

Вказану вище особу затримано в порядку ст. 208 КПК України в приміщенні одного із кабінетів Драбівського відділення поліції, безпосередньо під час спроби надання грошових коштів в розмірі 1 тис. грн., які в ході обшуку вилучено правоохоронцями.

За вказаним фактом зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Наразі тривають першочергові слідчі та процесуальні дії, вживаються заходи щодо повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 369 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

   

кількість переглядів: 2631