Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.02.2018

На Черкащині затримано жінку під час спроби надати працівнику поліції неправомірну вигоду (ФОТО)

Золотоніською місцевою прокуратурою спільно з працівниками Золотоніського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області та Управління внутрішньої безпеки в Черкаській області Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України 27.02.2018 на гарячому затримано місцеву жительку, яка запропонувала та намагалася надати посадовій особі вказаного відділу поліції неправомірну вигоду за непритягнення до кримінальної відповідальності її співмешканця, який підозрюється у вчиненні особливо тяжкого злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Жінку затримано в порядку ст. 208 КПК України в приміщенні одного із кабінетів Золотоніського відділу поліції безпосередньо під час спроби надання частини грошових коштів в розмірі 500 доларів США, які в ході обшуку вилучено правоохоронцями.

За вказаним фактом зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Наразі тривають першочергові слідчі та процесуальні дії, вживаються заходи щодо повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 369 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

                  

кількість переглядів: 2742