Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.02.2018

До 14 років позбавлення волі засуджено зловмисника за умисне вбивство знайомого

Вироком Соснівського районного суду м. Черкаси жителя одного з сіл Лисянського району визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 186 (грабіж), ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Слідством установлено, що обвинувачений в ході сварки зі своїм знайомим,  яка переросла в бійку, маючи умисел на заподіяння йому смерті, задушив потерпілого.

Крім того, раніше зловмисник із застосуванням насильства відкрито заволодів мобільним телефоном своєї сусідки, яка тривалий час не повідомляла про злочин правоохоронним органам, оскільки боялася за своє життя.

Неспростовні докази вини чоловіка в скоєних злочинах доведено в суді державним обвинувачем Звенигородської місцевої прокуратури, який орієнтував суд на призначення йому реальної міри покарання, що відповідає тяжкості кримінальних правопорушень.

Судом підтримано позицію прокурора та вироком Соснівського районного суду міста Черкаси від 20.02.2018 обвинуваченого засуджено до покарання у вигляді 14 років позбавлення волі.

На цей час вирок не вступив в законну силу та вивчається на предмет його законності.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 2229