Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.02.2018

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно 3 членів злочинного угруповання, які збували черкащанам фальсифіковані лікеро-горілчані вироби

За наслідками досудового розслідування прокуратурою Черкаської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно членів організованої групи за ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Установлено, що члени злочинного угруповання, до складу якого входило 3 жителів м. Черкаси, в період часу з січня 2017 року до жовтня 2017 року організували в гаражному приміщенні в м. Черкаси зберігання незаконно виготовлених лікеро-горілчаних виробів та в подальшому збували їх жителям м. Черкаси.

У ході проведення обшуків у вказаному кримінальному провадженні виявлено та вилучено незаконно виготовлену алкогольну продукцію на загальну суму 200 тис. грн.

Діяльність організованої групи припинена працівниками прокуратури області спільно з працівниками Управління захисту економіки в Черкаській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України. 

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 2083