Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.12.2017

Колектив прокуратури Черкащини привітали з професійним святом (ФОТО)

У приміщенні прокуратури Черкаської області прокурор Черкаської області Сергій Овчаренко привітав колектив прокуратури Черкащини з нагоди професійного свята - Дня працівників прокуратури України.
Під час свого виступу очільник відомства відзначив, що важливою гарантією на шляху зміцнення законності та правопорядку, забезпечення миру, справедливості й спокою є налагодження спільної та ефективної роботи усіх правоохоронних органів. Серед іншого відмітив, що наполеглива праця, професіоналізм, чесність та принциповість працівників прокуратури в змозі повернути прокуратурі авторитет та значимість для суспільства.
Наостанок Сергій Овчаренко подякував кожному працівнику за спільну роботу та побажав усім  міцного здоров’я, миру, благополуччя, злагоди в родинах, професійних успіхів та досягнення поставлених цілей й результатів.
 Урочистий захід відбувся за участі голови Черкаської обласної державної адміністрації Юрія Ткаченка та його заступника Сергія Овчаренка, керівників правоохоронних органів області, які також висловили свої привітання колективу прокуратури.
З нагоди свята та за сумлінне виконання службових обов’язків і досягнення позитивних результатів у роботі наказами Генерального прокурора України та прокурора області окремих працівників органів прокуратури Черкащини заохочено.
Прес-служба  прокуратури Черкаської області
 
 
 
 
 
 
 
 
 
кількість переглядів: 2274